2. Värmepumpar

Innova Balance

Innova Balance V09

Från: 14 950 kr

Innova Balance V09 är luftvärmepumpen med den perfekta balansen mellan pris och prestanda. Den är byggd och utvecklad för vårt nordiska klimat och har funktioner som underhållsvärme, temperaturgivare i fjärrkontrollen och inbyggt WiFi. En hög värmeeffekt och SCOP på 4.0 gör den effektiv även vid låga utomhustemperaturer.

Produktblad

Energiklass

Produktinformationsblad

Innova Balance

Innova Balance V12

Från: 16 795 kr

Innova Balance V12 är luftvärmepumpen med den perfekta balansen mellan pris och prestanda. Den är byggd och utvecklad för vårt nordiska klimat och har funktioner som underhållsvärme, temperaturgivare i fjärrkontrollen och inbyggt WiFi. En hög värmeeffekt och SCOP på 4.0 gör den effektiv även vid låga utomhustemperaturer.

Produktblad

Energiklass

Produktinformationsblad

Innova Classic

Innova Classic II

Från: 17 495 kr

Innova Classic II kraftfull luftvärmepump som ger ett behagligt inomhusklimat året runt. Den är byggd och utvecklad för vårt nordiska klimat och har funktioner som underhållsvärme, temperaturgivare i fjärrkontrollen och inbyggt WiFi. En hög värmeeffekt på 6,20kW och SCOP på 4.7 bidrar till att den är effektiv, även vid låga utomhustemperaturer.

Produktblad

Energiklass

Produktinformationsblad

Innova Titanium

Innova Titanium 12

Från: 19 950 kr

Innova Titanium A12 har en maximal värmeeffekt på 7,2 kW och är en effektiv och tyst luftvärmepump som klarar de tuffa vintrarna. Den är byggd och utvecklad för vårt nordiska klimat och värmer vid temperaturer ända ner till -30. Innova Titanium använder det miljövänligare köldmediumet R32 och har smarta funktioner som underhållsvärme, nattläge, inbyggd WiFi och avkänning av rumstemperaturen via fjärrkontrollen. SCOP ligger på 5.1 och den placeras i högsta energiklass vid både värme och kyla (A+++).

Produktblad

Energiklass

Produktinformationsblad

Innova Titanium

Innova Titanium 09

Från: 17 950 kr

Innova Titanium 09 har en maximal värmeeffekt på 5,5 kW och är en effektiv och tyst luftvärmepump som klarar de tuffa vintrarna. Den är byggd och utvecklad för vårt nordiska klimat och värmer vid temperaturer ända ner till -30. Innova Titanium använder det miljövänligare köldmediumet R32 och har smarta funktioner som underhållsvärme, nattläge, inbyggd WiFi och avkänning av rumstemperaturen via fjärrkontrollen. SCOP ligger på 5.1 och den placeras i högsta energiklass vid både värme och kyla (A+++).

Produktblad

Energiklass

Produktinformationsblad

 
Innova Platinum

Innova Platinum 12

Från: 20 850 kr

Innova Platinum är en extremt effektiv luftvärmepump i absolut toppklass med en maximal värmeeffekt på 7,2 kW. Den är byggd och utvecklad för vårt nordiska klimat och värmer vid temperaturer ända ner till -30. Innova Platinum använder det miljövänligare köldmediumet R32 och har smarta funktioner som underhållsvärme, fuktreglering, steglös inställning av fläkthastigheten, möjlighet till WiFi och avkänning av rumstemperaturen via fjärrkontrollen. SCOP ligger på 5.3 och den placeras i högsta energiklass vid både värme och kyla (A+++).

Produktblad

Energiklass

Produktinformationsblad

Innova Duplex

Från: 29 500 kr  26.650 kr

Innova duplex  har två innedelar för optimal effektfördelning!

För dig som vill ha en jämnare temperatur i huset. Maximal värmeeffekt på 5,9 kW. 
Perfekt för hus med flera våningar!
Byggd och utvecklad för vårt nordiska klimat.
Underhållsvärme +8°C.
ECO-Energisparfunktion.
Inbyggd temperatursensor i fjärrkontroll.
Upplyst fjärrkontroll.
Hög värmeeffekt och energieffektiv även vid låga
utomhustemperaturer.

Produktblad

Energiklass

Produktinformationsblad

Innova Triplex

Från: 43 330 kr

Innova triplex har tre innedelar för optimal effektfördelning!

För dig som vill ha en jämnare temperatur i huset. Maximal värmeeffekt på 10 kW. 
Perfekt för hus med flera våningar!
Byggd och utvecklad för vårt nordiska klimat.
Underhållsvärme +8°C.
ECO-Energisparfunktion.
Inbyggd temperatursensor i fjärrkontroll.
Upplyst fjärrkontroll.
Hög värmeeffekt och energieffektiv även vid låga
utomhustemperaturer.

Produktblad

Energiklass

Produktinformationsblad

Toshiba Seiya 25

Från: 16 500 kr

Toshiba Seiya 25 är konstruerad för nordiska förhållanden. Den har en hög effekt på 5,0 kW, SCOP ligger på 4,6 och energiklassen är A++. Tillsammans med de senaste innovationerna ger dig hög komfort och tydliga besparingar. I över 50 år har Toshiba erbjudit sina kunder högsta precision av japansk kvalitet.

 

Toshiba Shorai Edge

 

Toshiba Shorai Edge senaste tillskottet i Toshiba värmepumpfamilj. Med en design som sticker ut och med en mycket hög energieffektivitet A+++  SCOP 5,1 är Shorai Edge den optimala värmepumpen för det moderna svenska hemmet. Med en värmeeffekt på upp till 7,7 kW klarar Shorai Edge att hålla varmt vart du än befinner dig i Sverige. Utrustad med många smarta funktioner såsom  bl.a. braskaminfunktion, tyst utedel, 8°, manuell avfrostning. Vill man köra Shorei Edge som AC fungerar det mycket bra, hög effekt även i kyl drift 4,5 kW. Med Hada care funktionen sprider Shorai Edge den kalla luften på ett smart sätt.

Produktblad

Toshiba Daiseikai 9,5 Wifi 25 – NYHET 2021

Från: 26 550 kr

Toshiba Daiseikai 9,5 är en premium värmepump som verkligen levererar värme när det som mest behövs. Med en värmefaktor SCOP 5,3 värmeeffekt 6,7 kW. och energiklass A+++ är Daiseikai 9,5 en av de bästa på marknaden. Inomhusdelen är extremt tyst, 19dB (A) vid låg fläkthastighet. Daiseikai 9,5 erbjuder även en av marknadens tystaste utomhusdelar , allt via fjärrkontrollen (tyst drift). Daiseikai 9.5 har även braskaminfunktion, optimerad värmespridning i sex olika mönster och luftrening i form av jonisering.

Produktblad

Toshiba Daiseikai 9,5 Wifi 35 – NYHET 2021

Från: 27 950 kr

Toshiba Daiseikai 9,5 är en premium värmepump som verkligen levererar värme när det som mest behövs. Med en värmefaktor SCOP 5,3 värmeeffekt 7,7 kW. och energiklass A+++ är Daiseikai 9,5 en av de bästa på marknaden. Inomhusdelen är extremt tyst, 19dB (A) vid låg fläkthastighet. Daiseikai 9,5 erbjuder även en av marknadens tystaste utomhusdelar , allt via fjärrkontrollen (tyst drift). Daiseikai 9.5 har även braskaminfunktion, optimerad värmespridning i sex olika mönster och luftrening i form av jonisering.

Produktblad

Panasonic LZ

Panasonic LZ25

Från: 27 650 kr

Panasonic LZ25 placeras i energiklass A++ och använder R32 som köldmedium vilket är skonsamt för systemets kompressor och ökar värmepumpens livslängd, samt ger en mindre miljöpåverkan. Panasonic LZ25 har ett SCOP-värde som ligger på 5,0 och en värmekapacitet på 6,55 kW. LZ-modellerna är effektiva och pålitliga ända ner till utomhustemperaturer på -35°C.

Produktblad

Panasonic LZ

Panasonic LZ35

Från: 29 950 kr

Panasonic LZ35 placeras i energiklass A++ och använder R32 som köldmedium vilket är skonsamt för systemets kompressor och ökar värmepumpens livslängd, samt ger en mindre miljöpåverkan. Panasonic LZ35 har ett SCOP-värde som ligger på 4,9 och en värmekapacitet på 7,65 kW. LZ-modellerna är effektiva och pålitliga ända ner till utomhustemperaturer på -35°C.

Produktblad

Panasonic CZ

Panasonic CZ25

Från: 20 750 kr

Pansonic CZ25 är anpassad för Norden och tillsammans med de inbyggda funktionerna är den perfekt för sommarhuset. Tack vare steglös underhållsvärme mellan 8°C och 15°C kan du hålla fritidshuset eller garaget frostfritt utan att använda så mycket energi, även när utomhustemperaturen sjunker till -25°C levererar Panasonic CZ25 skön värme. Du får även möjlighet till en skön svalka under de varmaste sommardagarna.

Produktblad

Panasonic NZ

Panasonic NZ25

Från: 23 850 kr

Panasonic NZ25 är en effektiv och pålitlig luftvärmepump som placeras i energiklass A++ med SCOP på 4,6 och en värmekapacitet på 6 kW, som tillsammans med ett kraftfullt luftflöde gör den mycket effektiv, även vid utomhustemperaturer så låga som -35 grader.

Produktblad

Panasonic NZ

Panasonic NZ35

Från: 25 950 kr

Panasonic NZ35TKE är en effektiv och pålitlig luftvärmepump som placeras i energiklass A++ med SCOP på 4,6 och en värmekapacitet på 7,2 kW, som tillsammans med ett kraftfullt luftflöde gör den mycket effektiv, även vid utomhustemperaturer så låga som -35 grader.

Produktblad

Panasonic HZ

Panasonic HZ25

Från: 28 950 kr

Panasonic HZ25 är det senaste tillskottet i Flagship-serien och placeras i energiklass A+++ Det är en av de bästa luftvärmepumparna på marknaden med ett SCOP-värde som ligger på 5,2 och värmekapacitet på 6,65 kW, som tillsammans med ett kraftfullt luftflöde gör den mycket effektiv ändå ner till utomhustemperaturer på -35°C.

Produktblad

Panasonic HZ

Panasonic HZ35

Från: 32 500 kr

Panasonic HZ35 är det senaste tillskottet i Flagship-serien och placeras i energiklass A+++ Det är en av de bästa luftvärmepumparna på marknaden med ett SCOP-värde som ligger på 5,1 och värmekapacitet på 7,75 kW, som tillsammans med ett kraftfullt luftflöde gör den mycket effektiv ändå ner till utomhustemperaturer på -35°C.

Produktblad

Hitachi Performance

Hitachi Performance

Från: 18 950 kr

Hitachi Performance 35 profilerar sig med sin moderna design och kompakta konstruktion. Med SCOP på 4,6 hamnar den i energiklass A++ och med sina smarta funktioner som underhållsvärme, ECO-sparfunktion samt aktuell rumstemperatur och strömförbrukning i fjärrkontrollen finns alla förutsättningar för en kostnadseffektiv uppvärmning.

Produktblad

UHS

Behöver du utföra en underhållsservice på din luftvärmepump?

Du vet väl att med hjälp av en service så får du tillbaka din värmepump i nyskick, den levererar i samma kapacitet som om den vore ny.

Vi gör en funktionskontroll där vi kollar alla driftvärden som temperaturer, strömförbrukningar och tryck för att se så alla komponenter fungerar som dom ska
Du får en  antimögelbehandling som är extra viktigt om du kör din luftvärmepump på AC.

Vill du komma i kontakt med en av våra säljare för att prata mer så klicka nedan.

För att komma vidare till tillbehör för din Luftvärmepump

Vill du bli kontaktad av en av våra säljare?