partner_norwegian

 

Skaffa en luftvärmepump eller solceller- eller varför inte båda?

 

Luftvärmepump ger dig komfort inne, värme som kyla, samtidigt som du spar pengar.

 

Solceller arbetar åt dig för att spara pengar på el.

 

 

 

 

 

 

 

Luftvärmepump

Att installera en luftvärmepump är en klok investering, inte bara för miljön, utan också för din ekonomi och boendekomfort. Majoriteten av våra produkter är testade för vårt nordiska klimat och tillsammans med en korrekt utförd installation ger det din luftvärmepump en lång livslängd.

 

Vi erbjuder luftvärmepumpar med en helt komplett installation till ett fast pris. Inga dolda avgifter eller tillkommande kostnader för elinstallationer och annat. Vi arbetar över hela Sverige med omsorgsfullt utvalda installatörer som alla är certifierade. Genom att använda ROT-avdraget kan du dessutom dra av en del av kostnaden för arbetet.

Läs mer om ROT-avdraget

 

När du köper Luftvärmepump av oss får du 1 500 kr i CashPoints.

 

Solceller

Installation av solceller gör ditt hus mer klimatsmart samtidigt som du spar pengar. Våra solpanelerna håller mycket hög kvalitet och kan även producera el under molniga dagar. Det behöver inte vara direkt sol på dem men det behöver vara ljust, därför passar våra solceller även för de som har träd som skymmer några timmar om dagen. Om din anläggning producerar mer el än du kan förbruka går denna att sälja över elnätet- vilket kan minska dina elkostnader ytterligare.

 

I våra skräddarsydda solcellspaket ingår solpaneler, väx­elriktare SolarEdge, effektoptimerare, montagematerial, säkerhetsbrytare och kablage. Vi kan garantera solceller av högsta kvalitet, därför är vår produktgaranti på 15 år och effektgarantin är på 25 år.

 

När du köper solceller av oss får du CashPoints motsvarande 4 %  på totalpriset inklusive moms.
Exempel: köp för 100 000 kr ger 4 000 kr i CashPoints.

 • Produkt bild
  CashPoints: 1 500
  Pris från: 18147 kr
 • Produkt bild
  CashPoints: 4 % av totalpriset ink. moms
  Exempel: köp för 100 000 kr ger 4 000 CashPoints
  Pris vid Offert