3. Luftvärmepump tillbehör

Climatech CTSmall fjärrstyrning

CTSmall – Fjärrstyrning via GSM

2 495.00 kr

Climatech CTSmall gör att du enkelt kan kontrollera din luftvärmepump med en smartphone var du befinner dig i världen. Du styr din luftvärmepump med SMS eller med CTSmall’s app för Android och iPhone och kan spara pengar genom att bara ha din värmepump påslagen när det behövs. Den inbyggda larmfunktionen varnar för frost och meddelar dig via SMS om det blir strömavbrott eller temperaturen sjunker.

Produktblad

Skärmtak luftvärmepump

Takskydd utomhusdel

995.00 kr – 1 295.00 kr

Med ett tak på din luftvärmepumps utomhusdel ger du den extra skydd i vårt varierande klimat och ökar dess livslängd. Taket är tillverkat i lackerad kallgalvaniserad plåt och skyddar din luftvärmepump från regn och snö, vilket minskar risken för isbildning och behovet av avfrostning blir mindre. Dessutom blir det svårare för löv och smuts att leta sig in, vilket reducerar skötsel och underhåll.

Konsol väggfäste

Väggkonsol

495.00 kr – 595.00 kr

Galvaniserad och grålackerad väggkonsol med skena som monteras på väggen. Konsolerna hängs i skenan och kan justeras i sidled. Passar de flesta luftvärmepumparna, välj storlek nedan. Levereras med fastsättningsbultar.

Droppskål Luftvärmepump

Droppskål med värmekabel

2 495.00 kr

Droppskål med nedsänkt värmeslinga som säkerställer kontinuerlig avledning av kondensvatten året runt. Droppskålen är Svenskutvecklad och speciellt framtagen för vårt nordiska klimat. Den är producerad i miljövänlig plast och passar de flesta värmepumpsinstallationer.

Markstativ luftvärmepump

Markstativ

995.00 kr

Markstativ är ett bra alternativet för att minska risken för oönskade ljud och vibrationer från din luftvärmepump. Stativet är galvaniserad, grålackerat och levereras med fastsättningsbultar. Max belastning 100 kg. Kan kombineras med vibrationsdämpare.

Vikt 7,7 kg
Dimensioner L85 cm x B40 cm x H38 cm

Vibrationsdämpare Stålfjäder

Vibrationsdämpare stålfjäder

595.00 kr

Har du problem med resonans och vibrationer från din luftvärmepumps utomhusdel? Dessa vibrationsdämpare med mjuka fjädrar i stål ger en extra bra dämpning och reducerar effektivt vibrationsljud från din luftvärmepump.

Vibrationsdämpare

Vibrationsdämpare

295.00 kr – 375.00 kr

Mjuka vibrationsdämpare i gummi för luftvärmepumpens utomhusdel. Dessa vibrationsdämpare ger en bra dämpning och reducerar vibrationsljud. Levereras 4 stycken med bultar eller muttrar och brickor.

Dimension 30 x 25 mm, max belastning 10-15 kg per st. Hårdhet 40 (mjuk).

Dimension 40 x 30 mm, max belastning 15 kg per st. Hårdhet 40 (mjuk).

 
Värmepumpsskydd

Väderskydd luftvärmepump

2 495.00 kr

Dölj värmepumpens utomhusdel med ett skydd i diskret design som också skyddar mot väder och vind. Skyddet kan målas så det smälter det in i miljön och blir en naturlig del av fasaden. Konstruktionen tillåter luften att cirkulera fritt, vilket gör att värme-pumpen inte förlorar effekt och håller den i driftsäkert skick. Värmepumskyddet passar till de flesta luftvärmepumparnas utomhusdelar i vårt sortiment.

För att komma till Luftvärmepumpar

Vill du bli kontaktad av en av våra säljare?