Laddbox_BRF

Laddbox till elbilar i BRF:er

Laddbox

Elbilar i bostadsrättsföreningar – Laddbox

Vi är specialister på laddboxar i Bostadsrättsföreningar. Vi tar fram skräddarsydda lösningar där ni kan få lösningar med både uttag för elbilar och motorvärmare. Självklart har vi lösningar för att kunna mäta och ta betalt för elen som medlemmarna använder.

Vi projekterar anläggningen och levererar offert med fasta priser. Vi har ett bra kontaktnät med grävare, asfaltsläggare och alla som kan behövas för att göra en snygg och anpassad installation.

Vi samarbetar alltid med de som har den senaste och mest kostnadseffektiva tekniken. Det händer mycket just nu med laddboxar och marknaden växer lavinartat i takt med att flera köper elbilar.

En typisk installation startar oftast med en (1) enhet. Vi bygger alltid för att det skall vara lätt att bygga ut och strömförsörjningen skall vara dimensionerad till att räcka till alla boende i fastigheten. Det brukar gå snabbt när första personen har skaffat en elbil till många andra gör samma sak.

En bra programvara (app) för tankning, mätning och debitering helst kompatibel med ekonomisystemet som debiterar alla avgifter i föreningen är en självklarhet.

Varukorg
Kontakta oss!
close slider