Laddbox Stockholm

Tittar man på hur laddbox stockholm har utvecklats så har de gjort det i en rasande takt. Var och vartannat företag erbjuder både sina anställda och kunder att kunna nyttja deras laddbox stockholm. De förekommer ofta anslutna till restauranger utmed de större vägarna. Det är inte så konstigt med tanke på hur många elbilar det rullar på våra vägar idag. När det gäller laddbox stockholm och privatpersoner är det också en expansiv bransch. Medan företag ofta installerar laddstolpar för affärernas och lönsamhetens skull så är det av en annan anledning för privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Ofta är det kopplat till säkerhet och smidighet. En laddstolpe laddar exempelvis med mycket högre effekt än med ett vanligt vägguttag och kan då utnyttja hela elbilens laddkapacitet. En annan viktig anledning med att sätta upp en elstolpe är säkerheten. Den och andra förmånligheter kan du läsa vidare om nedan.

Laddbox Stockholm

Möt framtiden med laddbox Stockholm

Idag är det viktigare och faktiskt mer populärt än någonsin att investera i så kallad grön teknik med bland annat en laddbox stockholm. Eftersom det forskas så det knakar världen över på hur vi kan bidra till att minska växthuseffekter och andra miljökatastrofer erbjuds du generösa skattereduktioner när du bidrar till att göra miljön mer hälsosam.

Hur mycket du kan spara när du sätter upp en laddbox stockholm med subventioner beror på hur många du har tänkt att installera. Du kan få 50% i avdrag per beställning och sammanlagt maximalt 50 000kr i total skattereduktion. Det är en ganska bra början får man ändå erkänna. Dessutom kommer du spara många tusenlappar genom att ”tanka” el i stället för mer traditionella bränslen när det gäller bilar så som diesel och bensin. Det finns egentligen inte många anledningar att inte investera i en laddstolpe som du förstår. Vänd dig till SaveEnergy Stockholm AB med fler frågor, så lovar vi att du snart har din laddbox. Varmt välkommen!

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider