Laddbox

Har du bestämt dig eller går du fortfarande och funderar på om en laddbox till din elbil skulle kunna vara något för dig? Självklart, är det givna svaret. Ofta, när det gäller teknik, brukar det finnas för och nackdelar. När det gäller laddbox däremot finns det uteslutande bara fördelar. Läs vidare så ska vi se till att reda ut eventuella frågetecken och vad en laddstolpe kan göra för dig, din ekonomi och för miljön om du har en eller möjligtvis fler elbilar. Till att börja med är inte den här tekniken en så kallad ”fluga” som håller i några år och byts ut mot något annat. Nej, det här är så bra så att det är här för att stanna. Det vittnar dagens marknad om som fullständigt har exploderat. Är du villaägare, tillhör en bostadrättsförening eller jobbar inom ett företag så byggs det ut och installeras i en sådan fart att marknaden knappt hinner med. Förklaringen ligger dels att det rent ekonomiskt finns väldigt mycket att spara. Ser man till att detta med laddbox räknas som en grön teknik så erbjuds du rikliga skattereduktioner. Det viktigaste eller åtminstone lika viktigt är vad du bidrar med till miljön.

Laddbox

Laddbox är här för att stanna

Ur säkerhetssynpunkt ska du inte ladda din elbil via ett vanligt traditionellt eluttag. Det kan leda till allvarliga olycka och det kan leda till brand. Med en laddbox kan du däremot ladda med högre effekt, vilket gör att du laddar på kortare tid och därmed får ut max av bilens laddkapacitet. När din elbil är fulladdad stoppas laddningen automatiskt med en laddstolpe och den kommunicerar eventuella fel om det skulle uppstå något problem. Det finns mycket att säga om laddbox och vill du ha mer information innan du har bestämt dig helt för att göra en bra investering, så är du varmt välkommen att kontakta SaveEnergy så lovar vi att berätta mer om alla möjligheter för just dig.

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider