Laddstolpar brf

Idag lever vi i ett samhälle där föroreningar av luften du andas blivit ett allt större problem. Boven i dramat är bl a fossila bränslen och utsläpp av alla de slag, som inte är bra för vår miljö. Det fina i kråksången är att det idag forskas väldigt mycket inom området och att det finns andra bättre lösningar på hur vi kan bidra till gröna alternativ. Laddstolpar brf är bara ett exempel på hur denna ”gröna” marknad fullständigt har exploderat. I Sverige är allmänheten väldigt medvetna och vill bidra till en grön omväxling. Ett exempel är att allt fler investerar i en elcykel istället för att åka bil. När inte det går köper man allt oftare en elbil. Det gör att fastighetsägare vill erbjuda sina hyresgäster ladd stolpar brf. Utan ledstolpar brf tappar man potentiella hyresgäster och utan hyresgäster tappar man inkomst, en ganska självklar ekvation. Läs vidare vad vi kan erbjuda när det gäller ledstolpar brf.

laddstolpar brf

Laddstolpar brf, en fråga om hållbarhet

Om du tycker att din bostadsrättsförening borde investera i laddstolpar brf är du klok nog att förstå att detta är framtiden. Eller så förekommer din styrelse alla hyresgäster och erbjuder ett grönt alternativ. Det fina är att det är oerhört fördelaktigt att installera laddstolpar brf idag. Med de subventioner som erbjuds så finns det ingen anledning att vänta. Fr o m 1 januari 2021 får du som skaffar laddboxar upp till 50 procent skattelättnader för grön teknik. Som mest kan du spara 50 000kr per installation och år. Denna skattereduktion gäller för arbets- och materialkostnader för laddboxar. Med den senaste tekniken får du den bästa produkten som finns på marknaden. Genom att använda el till sina bilar spar man inte bara stora summor pengar utan bidrar till en mer hållbar miljö och ett gott samvete. Vill du veta mer? Då är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider