Laddstolpar Göteborg

Har du börjat se dig om efter laddstolpar göteborg och funderar på att skaffa det? En bra idé faktiskt! Allt fler köper elbilar och vill därmed investera i en stolpe hemma. De flesta eller åtminstone många investerar i elbilar för plånbokens skull. Andra gör det för miljöns skull. Båda är givetvis bra och det ena behöver som bekant inte utesluta det andra när man tänker skaffa laddstolpar göteborg. Låt oss ta en närmare titt på vilka de ekonomiska fördelarna är i att skaffa laddstolpar göteborg idag. Det är alltmer populärt med gröna omställningar på 2020-talet. Medan staten exempelvis beskattar tunga bränslekrävande fordon idag, så gynnar man samtidigt mer miljövänliga alternativ med subventioner upp till 50%. Laddstolpar göteborg är ett exempel på det eftersom staten erbjuder en kraftig skattereduktion för att det anses vara en grön teknik som är bra för moder jord. Läs vidare om pris etc.

Laddstolpar Göteborg

Laddstolpar göteborg gör det enkelt för dig

När du skaffar laddstolpar göteborg kan du som privatperson mest få upp till 50 000kr totalt per år i skattereduktion för sk grön omställning. Vänder du dig till oss på SaveEnergy har vi gjort det så smidigt som möjligt med ett paketpris när det gäller våra laddstolpar göteborg. När du som söker skattereduktion för en eller flera laddboxar måste du stå som ägare för fastigheten där den installeras.

Laddningspunkten ska vara förberedd för elmätning och debitering av elkostnad. Detta ingår självfallet i alla våra laddboxar. Övrigt som ingår i våra standardinstallationer är bl a maxkraft för laddningspunkt på 22kW med 3-fas. Vi monterar laddboxen på vägg med tillhörande jordfelsbrytare. Driftsättning och introduktion av laddboxen för elbilsladdning och garanti på 1år är också självklart att vi står för, då det ska kännas tryggt och bekvämt för våra kunder. Nu är det bara att kontakta oss som återstår. Varmt välkommen!

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider