Laddstolpar Uppsala

 

Laddstolpar uppsala blir alltmer efterfrågade. I takt med att folk skaffar elbilar får man upp ögonen för laddstolpar uppsala. Det är en spännande och expansiv bransch med toppmoderna lösningar, oavsett om du bor i villa eller i en bostadsrättsförening. Eftersom det är alltmer populärt med så kallade ”gröna omställningar” när det kommer till tekniska lösningar är det väldigt fördelaktigt att investera i en laddbox till din elbil. Eftersom staten har rikliga subventioner idag är det extra fördelaktigt att skaffa laddstolpar idag, men låt oss återkomma till det.

Många frågar sig varför man inte kan använda ett vanligt traditionellt uttag för att ladda sin elbil. Dels har det att göra med att det inte är säkert ur brandsynpunkt. En laddbox är säkrare att ladda ifrån eftersom den kommunicerar och stoppar laddningen vid eventuella fel. Dessutom laddar en laddbox med högre effekt och därmed snabbare, vilket gör det möjligt för dig att nyttja fordonets hela laddkapacitet när det gäller laddstolpar uppsala.

Laddstolpar Uppsala

Laddstolpar uppsala med statliga subventioner

När det gäller laddstolpar uppsala för privatpersoner kan du som ställer om till grön teknik och laddboxar få 50% skattereduktion. Som mest kan du få 50 000kr per beställning av laddstolpar uppsala per person och år. Du behöver dock ha betalat tillräckligt med skatt i Sverige under året för att kunna använda dig av hela skattereduktionen. Skattelättnaden gäller för arbete och material för installationen av laddbox hemma. Våra laddboxar på SaveEnergy uppfyller de standarder som är förenligt med gängse bestämmelser. Det som ingår vid en installation är bland annat maxkraft på 22kw med 3-fas, montering av laddbox, jordfelsbrytare och givetvis 1 års garanti på både laddbox och installation. Blir du alltmer intresserad av det du läser föreslår vi att du kontaktar oss redan idag så får du prata med en expert inom området. Vi ställer de frågor vi vill ha svar på för att uppfylla dina krav. Varmt välkommen!

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider