Luftvärmepump

Hur värmer du upp ditt hus? Direktel, vedeldning i kaminer, jordvärmepumpar och fjärrvärme är några alternativ. Ett annat, allt mer populärt alternativ, är luftvärmepump. Här sparar du inte bara pengar, det är relativt underhållsfritt dessutom. I jämförelse med andra alternativ är en luftvärmepump dels billig att installera och den är dessutom billig i drift med en effektiv energiförbrukning.

När du tröttnat på att värma din bostad genom vedeldning, med vad allt det innebär i tid, vänder sig allt fler kunder till oss på SaveEnergy Stockholm AB för att man fått upp ögonen på en luftvärmepump. Ett klokt val tycker vi, ett val du kommer vara tacksam över och som du kommer ha mycket nytta och glädje av under många år framöver. Det finns många produkter på marknaden, därför ska du försäkra dig om att du får rätt produkt som passar just din bostad. Läs vidare så benar vi ut dessa frågor.

Luftvärmepump

Rätt luftvärmepump för rätt bostad

Som med allt annat när det handlar om en investering finns det sämre och bättre produkter. Är det så att det dyraste är det bästa när det kommer till luftvärmepump? Ofta brukar man säga att man får det man betalar för. Ja, så är det ofta men inte alltid. Det beror på fler faktorer. Dels kan det bero på hur stor yta du ska värma upp. Bullernivå kan också vara avgörande. Det är ofta viktigare att ljudnivån på din luftvärmepump är lägre om den ska användas i ett hus än i exempelvis ett garage. Bor du i en klimatzon som inte är lika kall så behöver du inte investera i den dyraste. Som du märker finns det fler faktorer att ta ställning till och är du intresserad av vad som faktiskt är bäst för just dig är du varmt välkommen att kontakta oss för mer specifik kunskap inom området.

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider