Service av värmepumpar Göteborg

Har du fått problem och behöver service av värmepumpar göteborg så föreslår vi att du läser vidare. Luftvärmepumpar är till största delen underhållsfri. En stor fördel är att den ger dig optimal komfort och  temperaturen är både stabil och jämn. På egen hand kan du enkelt styra och reglera temperaturen med optimal temperatur som passar både dig och tillfället. Däremot behövs service av värmepumpar göteborg emellanåt. Eftersom du vill förlänga livslängden på din värmepump och få ut så stor effekt av den som möjligt är det viktigt att du underhåller den. Det finns vissa saker du kan göra själv men det mer avancerade, som när du måste ta av inner och ytterkåpa, ska du överlåta till en auktoriserad serviceman. De saker du ändå kan utföra själv är att rengöra dammfiltret minst varannan vecka. Se också till att utomhusdelens luftintag inte sätts igen samt att hålla värmepumpen fri från snö och is under vintertid. Läs vidare om service av värmepumpar göteborg.

Service av värmepumpar Göteborg

Service av värmepumpar Göteborg, en bra affär

Tyvärr går alldeles för många och väntar med service av värmepumpar göteborg. Visst, det kanske inte alltid är så roligt att lägga pengar på, men faktum är att du på sikt sparar pengar genom ett regelbundet underhåll. SaveEnergy utför service av alla märken på värmepumpar över hela landet. Våra tekniker plockar isär innerdelen och rengör alla vitala komponenter samt går igenom utomhusdelen. För optimal funktion bör du kontakta en auktoriserad tekniker åtminstone var tredje år. Beroende på yttre omständigheter ska det eventuellt göras oftare. Effektiviteten på din värmepump sjunker betydligt vid för långa mellanrum mellan service av värmepumpar Göteborg. Vill du veta mer om vår service eller andra tjänster och produkter är du varmt välkommen att vända dig till oss så ser vi till att du blir kopplad till rätt fackman för uppgifter. Hoppas vi hörs!

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider