Service av värmepumpar Malmö

 

Är du i behov av service av värmepumpar Malmö så har du kommit helt rätt. Som komplement till ens ordinarie värmekälla är luftvärmepumpar ett bra alternativ. Oavsett om du har berg och jordvärme, fjärrvärme, direktel och vedeldning som bas när du värmer ditt hus är det många som vill komplettera med en värmepump. Emellanåt behöver den servas och underhållas. Det bör göras åtminstone var tredje år beroende på yttre omständigheter som exempelvis hur du bor, om det är på landet eller i stan. Medan du bör anlita en auktoriserad tekniker för service av värmepumpar Malmö, finns det ändå vissa saker du kan göra själv på egen hand och med tätare intervaller än tre år. Låt oss reda ut varför det är viktigt att en serviceman som utför service av värmepumpar Malmö. I slutändan är det en bra affär.

Service av värmepumpar Malmö

Viktigt med service av värmepumpar Malmö

Det du kan göra på egen hand när det gäller service av värmepumpar malmö är att göra rent dammfiltret. Det gör du med fördel minst varannan vecka. En annan sak som är bra att tänka på är att se till att utomhusdelens luftintag inte sätts igen med löv och dyligt. Vintertid bör du också vara noga med att snö och is inte hindrar luftintaget. Det kan bli en onödig och kostsam affär och är i slutändan enkelt att se till. För att funktionen av din luftvärmepump ska fungera optimalt är det viktigt att en tekniker utför service av värmepumpar Malmö. När det gäller att plocka isär och göra rent mer vitala komponenter rekommenderas du att inte göra det på egen hand. Här rengör din tekniker enheten från microorganismer och andra bakterier samt ser till att delarna är tillräckliga för att hålla lång tid framöver. Vill du veta mer om hur en service ser ut och vad vi kan erbjuda i övrigt är du varmt välkommen att kontakta oss på SaveEnergy så berättar vi mer än gärna mer för dig.

Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider