Service av värmepumpar Stockholm

Att investera i en värmepump är för all del en väldigt bra idé. På sikt är det en lönsam affär. Dock, när prestandan på din värmepump blir allt sämre och du funderar på att köpa en ny ska du veta att det finns andra alternativ. När din bil har gått ett visst antal mil eller det har gått en viss tid så lämnar du in den på service. Precis likadant är det med service av värmepumpar stockholm. Även en värmepump behöver ses över med jämna mellanrum för att dess livslängd ska vara lika optimal som den kontinuerliga prestandan och effekten. Det är då du kontaktar service av värmepumpar stockholm som kan sitt jobb både framlänges och baklänges. Läs vidare om vad man går igenom vid service värmepumpar stockholm.

Service av värmepumpar Stockholm

Boka service av värmepumpar i Stockholm

Tyvärr tror många att man sparar pengar på att gå och vänta med service av värmepumpar stockholm. Det kunde inte bli mer fel! Att man kan vänta hur länge som helst eller åtminstone några år har många fått erfara är oklokt både ur en ekonomisk aspekt och när det kommer till livslängd. Det du kan göra själv när det gäller service av värmepumpar stockholm är att göra rent damfiltret minst varannan vecka. Du kan också se till att luftintaget utomhus inte täpps igen och att hålla utomhusdelen fri från is och snö. Det mest avancerade med att plocka isär innerdelar och rengöra vitala komponenter bör en auktoriserad tekniker göra. För att alla funktioner ska fungera optimalt rekommenderar vi en omfattande rengöring minst vart tredje år. I vissa fall bör man utföra en service av värmepumpar stockholm oftare beroende på yttre faktorer. Vill du dessutom försäkra dig om att en tekniker med bred erfarenhet och stor kompetens gör det åt dig, är du välkommen att kontakta oss på SaveEnergy Stockholm AB. Då är du i trygga händer och kan glädjas åt din värmepump lång tid framöver. Varmt välkommen!

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider