Service av värmepumpar Uppsala

Söker du efter en firma som kan utföra din service av värmepumpar uppsala så ska du fortsätta att läsa. På senare år har försäljning av värmepumpar exploderat lavinartat. Anledningen är självklart att de är väldigt fördelaktiga att äga. Dels gör du en stor besparing rent energimässigt där du slipper betala för uppvärmning. Det finns fler fördelar med att äga en pump, där en fördel är att de är förhållandevis underhållsfria. Ibland måste de dock servas och när du vill ha en service av värmepumpar uppsala utförd, är det SaveEnergy du vänder dig till. När du får en service av värmepumpar uppsala gjord vill du att den är utförd av en auktoriserad firma som har både mångårig erfarenhet och kunskap av både gamla och nya enheter. Undrar du vad som görs vid en service? Bra, läs vidare så reder vi ut det.

Service av värmepumpar Uppsala

Service av värmepumpar uppsala vid behov

Trots att du emellanåt behöver en service av värmepumpar uppsala finns det faktiskt saker du kan checka av och utföra regelbundet på egen hand. Utan att skada värmepumpen kan du rengöra dammfiltret, gärna varannan vecka och är du väldigt ambitiös gör du det oftare. Du kan också när det gäller service av värmepumpar uppsala se till att luftintaget på utomhusdelen inte täpps igen av exempelvis löv eller gräs. På vintern ser du till att hålla snö och is borta, annars kan det komma att bli dyrare än du vill. En auktoriserad tekniker plockar isär innerdelen och rengör komponenterna från microorganismer och andra bakterier som annars kan vara irriterande att få in i inandningsluften ner i lungorna. Vill du komma i kontakt med våra säljare för att prata mer och ställa frågor är du varmt välkommen att ringa eller skicka ett e-mail, så lovar vi att lyssna på dina behov för bästa installation.

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider