Service luftvärmepump

Tycker du att det har börjat bli dålig luft i ditt hem? Kanske har det rent av påverkat både dig och övriga familjemedlemmar genom att ni har blivit yra, fått huvudvärk och lätt blivit trötta? Det kan givetvis bero på andra faktorer men ofta beror det på att du faktiskt behöver en service luftvärmepump. Även om du inte känner av några symptom är det bra med en service luftvärmepump av andra anledningar. Dels förlänger man livslängden på sin värmepump, det spar energi och så blir den följaktligen mer effektiv såklart.

När ditt ventilationssystem går sönder i bilen så lämnar du in den på service. I hemmet, där du spenderar mer tid är det ännu viktigare att boka en service luftvärmepump av alla de skäl vi just har redogjort för. I slutändan kommer du vara nöjd med att ha gjort vad du kan för att förbättra din inomhusventilation.

Service luftvärmepump

Service luftvärmepump, en klok affär

Det är klart att du vill att din värmepump ska vara så effektiv som möjligt, likaväl som du vill leva i en ren luft med bra cirkulation. Idag när de flesta boende är väldigt tillslutna och inte får den ventilation som krävs är det viktigt att man underhåller med en service luftvärmepump. När du kontaktar oss för en service luftvärmepump ser vi till att den blir i princip som ny igen.

Vid ett underhåll ser vi till att ditt gamla filter byts, vilket bör göras ca två gånger per år. Smuts brukar orsaka att luftflödet blir för lågt. Fukt, föroreningar i kanalsystemet och mikroorganismer ser vi också till att få bort. Därför bör man kontakta en specialist och ska inte ses som en kostnad. I slutändan spar du faktiskt pengar på att underhålla din värmepump. Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!
Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider