Service ventilation

Har du en värmepump och behöver öka effektiviteten på den? Grattis, du har just tagit ett klokt beslut. All form av elektronik behöver förr eller senare servas, om den inte redan har gått sönder och det är för sent. En service ventilation är en bra affär och du slipper köpa en ny. Service ventilation kostar inte alls mycket, i synnerhet inte när du vet vad du får för det du investerar i. Att underhålla din värmepump är inte bara en bra investering rent ekonomiskt, du tar ett klokt beslut när det gäller din hälsa. Genom att vänta för länge med ett underhåll påverkar det ditt välmående. Vill du slippa trötthet och att bli slö är troligtvis en service ventilation en av de bästa investeringar du har gjort på länge. Flera studier visar att vi bygger bostäder som är alltmer täta. Det är förvisso bra men vad man inte tänkt på är ventilationen som har försämrats de senaste decennierna.

Service ventilation

Investera i en service ventilation

Det bästa sättet att förhindra ett problem är att inte låta dem uppstå. De brukar komma som ett brev på posten och när de är som mest olämpliga. När det gäller din värmepump gör du klokt i att investera i en service ventilation. Likaväl som du servar din bil efter en viss tid eller ett visst antal mil bör du serva din värmepump. Genom att kontakta oss ser vi till att service ventilation ger dig vad du behöver. När vi gått igenom det som vår service innebär har vi ökat både livslängden på din värmepump, ökat effektiviteten, minskat energiförbrukningen och förhindrat oönskade mikroorganismer att slå rot i din värmeanläggning. Ser du det på sikt har du sparat pengar och därmed gjort en bra investering för framtiden. 

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider