Värmepumpservice Uppsala

Är du i stort behov av en värmepumpservice Uppsala har du kommit till rätt plats. Har din värmepump börjat väsnas eller bete sig på ett onaturligt sätt? Då kan det bero på att den inte fått en värmepumpservice Uppsala på länge. Det bör åtminstone inte gå mer än tre år mellan serviceintervallerna. Tyvärr är många mindre bra på att ta hand om sin värmepump. Vi brukar tala om för våra kunder att lika väl som du servar bilen efter antingen ett visst antal mil eller en viss tid så behöver du utföra en värmepumpservice uppsala. Vad händer med bilen om du inte byter olja efter viss tid? Just det, till slut skär motorn ihop och det är samma sak med din värmepump. Nu finns det för all del vissa saker du kan göra på egen hand för att underhålla din pump och förlänga livslängden på den. Dels kan du göra rent dammfiltret varannan vecka för bibehållen effekt. Du bör också hålla utedelen fri från löv och gräs på sommaren likaväl som du  förhindrar snö och isbildning på vintern.

Värmepumpservice Uppsala

Gör en värmepumpservice uppsala för din egen skull

Ibland blir man snål mot sig själv, rent av dumsnål. Vi är alla lite till mans försiktiga med onödiga utgifter. Saken är bara den att när det gäller värmepumpservice uppsala så är det ingen onödig utgift. Går det för lång tid mellan värmepumpservice uppsala så är risken stor att prestandan försämras betänkligt. Det om något kostar pengar då det krävs mer energi för att hålla den temperaturen du önskar. När du anlitar en kompetent tekniker plockas vitala komponenter isär och rengörs från grunden. Bakterier, fett och microorganismer avlägsnas och gör din värmepump till så gott som ny igen och du kommer kunna glädjas över att återigen har låga energikostnader, i alla fall från din värmepump. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer. Varmt välkommen!

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider