Hembesök och analys

Genomsnittshuset behöver ventilera bort ungefär 49 liter luft per sekund från badrum, tvättstuga, kök och ibland klädkammare. Luft som ventileras ut för bland annat bort fukt från badrum och tvättstuga och ersätts av ny frisk luft via ventiler, det är en viktigt cirkulation. Ventilationen ska arbeta dygnet runt, år efter år, för att både du och ditt hus ska må bra.

Dålig inomhusmiljö kan ge astma och allergier

Det finns flera studier som visar att ohälsa direkt kan kopplas till en dålig inomhusmiljö. Ett exempel på detta är Värmlandsstudien som visar att det finns ett klart samband mellan låg luftomsättning i bostaden och astma eller allergier hos barn. Läs mer hos branschorganisationen Svensk ventilation.

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet

Visste du att du kan spara upp till 55 % på uppvärmningskostnaden av din bostad? Våra tekniker som finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder gör en grundlig genomgång av ditt hus och upprättar ett protokoll. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Hembesök

 • Allmän genomgång av ventilationssystemets funktion
 • Kontroll av frånluftsdon
 • Kontroll av ventilationsrör vid frånluftsdon
 • Funktionskontroll av frånluft
 • Rådgivning för att förbättra ventilation och uppvärmning
 • Ett protokoll upprättas och skickas som PDF via e-post efter besök

Kontakta oss för ett hembesök

  Varukorg
  Kontakta oss!
  close slider