Luftvärmepump

Installation av luftvärmepump

Att installera en luftvärmepump är en klok investering, inte bara för miljön, utan också för din ekonomi och boendekomfort. Majoriteten av våra produkter är testade för vårt nordiska klimat och tillsammans med en korrekt utförd installation ger det din luftvärmepump en lång livslängd.
Se våra produkter och tjänster

Vi erbjuder luftvärmepumpar med en helt komplett installation till ett fast pris. Inga dolda avgifter eller tillkommande kostnader för elinstallationer och annat. Vi arbetar över hela Sverige med omsorgsfullt utvalda installatörer som alla är certifierade. Genom att använda ROT-avdraget kan du dessutom dra av en del av kostnaden för arbetet.
Läs mer om ROT-avdraget

Vi börjar alltid med en ventilationskontroll och kontroll av din bostads planlösning. Detta gör vi för att kartlägga förutsättningarna och finna rätt placering, så att du får ut maximal effekt från din luftvärmepump. Med över 20 000 st installerade luftvärmepumpar förstår vi vikten av trygghet och support, därför erbjuder vi alltid fri support från vår Kundservice och marknadens tryggaste servicepaket för samtliga produkter vi installerar.

Kontakta oss för rådgivning eller ett kostnadsförslag.