Laddbox BRF

Laddbox BRF:er

  • Vi är specialister på laddboxar i Bostadsrättsföreningar.
  • Vi tar fram skräddarsydda lösningar där ni kan få lösningar med både uttag för elbilar och motorvärmare.
  • Självklart har vi lösningar för att kunna mäta och ta betalt för elen som medlemmarna använder.
  • Klicka här så ringer vi dig.

Maximera tillgängligheten för din BRF med 50% skattereduktion för grön teknik vid installation av laddboxar. Från och med den 1 januari 2021 kan du dra nytta av grönt ROT-avdrag och skattereduktion för grön teknik när du installerar en laddbox hemma. Med detta avdrag kan du dra av hela 50% av arbetskostnaden och materialkostnaden.

Få upp till 50% i grönt avdrag per beställning och max 50 000 kronor i skattereduktion totalt per person och år för installation av grön teknik. För att kunna dra fördel av hela skattereduktionen måste tillräcklig skatt ha betalats i Sverige under året. För att uppfylla kraven för skattereduktion för grön teknik måste installationen inkludera arbets- och materialkostnader samt vara kopplad till en fastighet eller en byggnad under uppförande. Dessutom måste laddningspunkten vara redo för elmätning och debitering av elkostnad enligt standarderna EN 62196-2 eller EN 62196-3 för elfordon.

Laddstolpar för bostadrättsföreningen/brf

Våra laddboxar inkluderar standardinstallation med inbyggd elmätare, uppkoppling via Wifi, Bluetooth eller Ethernet, tillgång till app samt driftsättning och introduktion för elbilsladdning. Priset inklusive installation efter ROT-avdrag är förmånligt, vilket gör det till en kostnadseffektiv investering för din BRF.

När föreningen delar på kostnaden för laddboxar blir argumenten få mot att installera dem. SaveEnergy erbjuder skräddarsydda lösningar för BRF:er, inklusive uttag för både elbilar och motorvärmare samt möjlighet att mäta och ta betalt för använd el. Med ökningen av elbilsinnehav i föreningen blir installationen av laddboxar en viktig investering som kan generera intäkter för föreningen. Vi erbjuder även möjligheten att hantera flera laddstationer med automatiserade betalnings- och driftövervakningssystem samt integrerade betalfunktioner för att skapa ytterligare intäkter.

Vår lösning innefattar också övervakning dygnet runt, automatiserade larm och uppdateringar samt en användarvänlig app för att hantera laddningen och betalningarna. Med vår EpSpot-app får användarna enkel åtkomst och kontroll över sina laddningar, vilket gör användarupplevelsen smidig och bekväm.

Satsa på hållbarhet och framtidssäkra din BRF med våra skräddarsydda lösningar för laddboxar och laddstolpar. Med vårt omfattande stöd och tekniska expertis kan du tryggt och enkelt möta behoven för en växande elbilsflotta i din förening. Låt oss hjälpa dig att göra övergången till elbilar smidig och lönsam för alla medlemmar i din BRF.

Easee laddbox
Laddbox
En laddbox är snygg och enkel att använda
Laddstolpar
Varukorg
Kontakta oss!
close slider