Värmepumpservice

Värmepumpservice i Stockholm

De flesta av våra kunder har hittills kommit från Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Likväl är alla hjärtligt välkomna till oss för värmepumpservice. Oavsett om du bor i Sveriges nordligaste eller sydligaste del hjälper utför service av värmepumpar.

Luftvärmepumpar är till största delen underhållsfria. Dessutom ger den dig en optimal komfort. Likaså är temperaturen både stabil och jämn. Därtill är luftvärmepumpen lätt att styra på egen hand. På så sätt kan du enkelt styra och reglera temperaturen med optimal temperatur som passar både dig och tillfället.

Hur bra de än är kommer du någon gång behöva service av värmepumpar. Eftersom du vill förlänga livslängden och få ut maximal effekt är det viktigt att du underhåller din luftvärmepump. Det finns vissa saker du kan göra själv. Likväl är kräver mer avancerade justeringar en auktoriserad serviceman. Exempel på sådana kan vara att du behöver ta av inner- och ytterkåpa.

Värmepumpservice
Att investera i service av din luftvärmepump är en smart investering för ett varmt och skönt inomhusklimat

Läs vidare om du har problem och behöver service av värmepumpar

När det gäller service av din värmepump finns det några saker du kan göra själv. Till exempel kan du rengöra dammfiltret, och det ska du göra varje vecka. Likaså kan du hålla utomhusdelens luftintag fri från smuts, snö och is under.

Service värmepump är både nödvändigt och smart

Tyvärr går alldeles för många och väntar med service värmepump. Faktum är att det kanske inte alltid är så roligt att lägga pengar på värmepumpservice. Emellertid kommer du att spara på sikt om du regelbundet utför en luftvärmepumpservice.

ENERGIANALYS

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

VÄRMEPUMPAR

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

LADDBOXAR (Privat & BRf)

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

VENTILATION

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Varför SaveEnergy för värmepumpservice i Stockholm?

Vi på SaveEnergy utför service av alla märken på värmepumpar. Även om de flesta av våra kunder, som sagt bor i Uppsala, Göteborg, Stockholm och Malmö så har vi tekniker över hela landet. Det spelar ingen roll om du bor i Haparanda, Kiruna, Trelleborg eller Strömstad. Därför kan vi hjälpa dig på ett professionellt och tillmötesgående sätt oavsett var du bor.

Hur går en värmepumpservice till?

Våra tekniker plockar isär innerdelen och rengör alla vitala komponenter samt går igenom utomhusdelen. För optimal funktion bör du kontakta en auktoriserad tekniker åtminstone var tredje år. Beroende på yttre omständigheter behöver du kanske göra det oftare. Detta eftersom effektiviteten på din värmepump sjunker vid för långa mellanrum mellan service.

Service för bästa ventilation, värme och svalka

Det kan hända att du får en tråkig överraskning när det passar allra sämst. Till exempel kan din luftvärmepump krascha. Särskilt jobbigt blir det om det är vinter och kallt ute. Nämligen är det under vintern som din luftvärmepump jobbar som hårdast. Också är det oftast då den går sönder. För det första måste du kanske investera i en helt ny. För det andra önskar du då säkert att du redan hade gjort det sedan länge.

Det är när olyckan är framme man inser att man borde har satsat värmepumpservice tidigare. Dock kan det vara svårt att hitta en pålitlig firma som utför service av värmepump. Då ska du veta att du med fördel vända kan vända dig till SaveEnergy som har mångårig erfarenhet i branschen.

Vi plockar isär innerdelen och bildar oss en uppfattning om hur omfattande service som krävs. Sedan  rengör vi alla vitala delar från mikroorganismer och andra bakterier.

  Har du en värmepump och behöver öka effektiviteten på den?

  Grattis, du har just tagit ett klokt beslut. Ty, all form av elektronik behöver förr eller senare få service, om den inte redan har gått sönder och det är för sent. Därför är service ventilation en bra affär och du slipper köpa en ny. Likaså kostar service ventilation inte alls mycket. I synnerhet inte när du vet vad du får för din investering.

  Att underhålla din värmepump är inte bara en bra investering rent ekonomiskt. På motsvarande sätt tar du ett klokt beslut när det gäller din hälsa. Genom att vänta för länge med ett underhåll påverkar det ditt välmående.

  Vill du slippa trötthet och att bli slö är troligtvis en service ventilation en av de bästa investeringar du har gjort på länge. Nämligen visar flera studier att vi bygger bostäder som är alltmer täta. Det är förvisso bra men vad man inte tänkt på är ventilationen som har försämrats de senaste decennierna.

  Varför lägga pengar på service av värmepumpar?

  Det bästa sättet att förhindra ett problem är att inte låta dem uppstå. När det gäller värme och ventilation gör du klokt i att investera service av värmepumpar. Likaväl som du servar din bil efter en viss tid eller ett visst antal mil bör du serva din värmepump. Genom att kontakta oss ser vi till att du får den luftvärmepumpservice du behöver och förtjänar. När vi har gått igenom det som vår service innebär har vi ökat både livslängden på din värmepump, ökat effektiviteten, minskat energiförbrukningen och förhindrat oönskade mikroorganismer att slå rot i din värmeanläggning.

  Boka service av värmepumpar i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Uppsala

  Tyvärr tror många att man sparar pengar på att gå och vänta med service av värmepumpar. Det kunde inte bli mer fel! I takt med att tiden går och man väntar för länge med service ökar risken för problem. Eftersom du inte kan vänta hur länge som helst och riskera stora problem är det smartare att göra små ingrepp ofta. På så sätt blir det mer ekonomiskt och du förlänger livslängd.

  I det fall du vill försäkra dig om att en tekniker med bred erfarenhet och stor kompetens sköter servicen av din luftvärmepump så är du välkommen att kontakta oss på SaveEnergy. Då vet du att du är i trygga händer och du kan glädja dig åt din värmepump lång tid framöver.

  Kom ihåg att den luft som passerar din luftvärmepump är den luft du andas in. Varmt välkommen att kontakta oss!

  Mer om underhållsservice av luftvärmepump

  Som komplement till din ordinarie värmekälla är luftvärmepumpen en av de effektivaste energispararna. Genom innerdelens avancerade fläkt sugs inomhusluften in, renas, värms upp och sprids i fastigheten. Vid bristande underhåll sjunker effektiviteten drastiskt, se därför till din värmepump – minst varannan vecka!

  För optimal funktion krävs en ordentlig rengöring av alla komponenter med jämna mellanrum. Vi rekommenderar en fullständig rengöring minst vart tredje år. Beroende på yttre omständigheter kan det vara lämpligt att utföra oftare, exempelvis om det finns husdjur eller är många i hushållet. Underhåll av din luftvärmepump lönar sig.

  Det här kan du göra själv

  • Gör rent dammfiltret minst varannan vecka
  • Se till att utomhusdelens luftintag inte sätts igen
  • Håll utomhusdelen snö- och isfri vintertid

  Kontakta oss

  SaveEnergy utför service på värmepumpar av alla märken, över hela Sverige. Våra tekniker plockar isär innerdelen, rengör alla vitala komponenter och går även igenom utomhusdelen. Kontakta oss med en förfrågan via formuläret nedan, du får alltid ett fast pris på underhållsservice av din luftvärmepump.

  Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

  Följ oss gärna på Facebook!

  Varukorg
  Kontakta oss!
  close slider