Om oss

Save Energy AB är ett av Sveriges största fristående installations- och servicebolag av kyl- och luftvärme-pumpar, ventilation i småhus, laddstolpar i privata hus och BRF.

Vi har under åren installerat flera än 13 000 värmepumpar med egna tekniker. Det borgar för ett brett och högt kunnande.

Vi finns över hela Sverige med tekniker som alla är anställda av oss. Allt för att garantera kvalitén. För att få arbeta med värmepumpar måste alla tekniker ha kompetens och licens för att hantera kylmedier. Både företaget och teknikerna är licensierade av Incert och har företagscertifikakt för kylarbeten C285 Kategori 1

Vi har under lång tid arbetat med inomhusluften i villor och fritidshus. Vi är experter på rengöring och injustering av luftflöden. Vi har full behörighet från el-säkerhetsverket för att arbeta med el som är relaterad till arbete med ventilation och luftvärmepumpar.

Du och ditt hus kommer att bli väl omhändertagna.

SaveEnergy är den kompletta aktören inom energisparande produkter och inomhusklimat för privata hem i Sverige. Med engagemang och kompetens hos över 100 medarbetare förbättrar vi inomhusklimat och spar energi åt våra kunder – varje dag.

SaveEnergy Stockholm AB
Organisationsnummer 556780-2813

Postadress
SaveEnergy
Box 2121
132 04 Saltsjö-Boo

Besöksadress
Snickarvägen 3
132 38 Saltsjö-Boo

Telefon 08 – 715 16 40

E-post info@saveenergy.se

Varukorg
Kontakta oss!
close slider