Service och underhåll

Låt SaveEnergy utföra service och underhåll, eller reparation av din luftvärmepump eller ventilationsanläggning. Vi har certifierade kyltekniker för värmepumpar över hela landet. Som Sveriges största oberoende leverantör kan vi det mesta om värmepumpar och ventilation.

För optimal funktion krävs en ordentlig rengöring av alla komponenter med jämna mellanrum. Vi rekommenderar en fullständig rengöring minst vart tredje år. Beroende på yttre omständigheter kan det vara lämpligt att utföra oftare, exempelvis om det finns husdjur eller är många i hushållet. Underhåll av din luftvärmepump lönar sig.

Det här kan du göra själv

  • Gör rent dammfiltret minst varannan vecka
  • Se till att utomhusdelens luftintag inte sätts igen
  • Håll utomhusdelen snö- och isfri vintertid

SaveEnergy utför service på värmepumpar av alla märken, över hela Sverige. Våra tekniker plockar isär innerdelen, rengör alla vitala komponenter och går även igenom utomhusdelen.

Kontakta oss via formuläret nedan och berätta vad du behöver hjälp med. När vi tagit emot din förfrågan återkommer vi till dig för genomgång och ett kostnadsförslag, oavsett om det gäller ett utbyte eller reparation av befintlig utrustning. Du får alltid ett fast pris på underhållsservice av din luftvärmepump.

Skicka en förfrågan direkt, vi kontaktar dig så snart som möjligt.

Varukorg
Kontakta oss!
close slider