Kampanjsida – INNOVA

Mer om INNOVA

INNOVA luftvärmepumpar har funnits på marknaden i sju år, bakom varumärket står Ahlsell vars kunskap om luftvärmepumpar sträcker sig flera decennier bakåt i tiden. INNOVA luftvärmepumpar är särskilt anpassade för vårt nordiska klimat. Dessutom får du hela 5 års garanti när du registrerar din produkt senast 2 veckor efter att den har satts i drift.

Smart luftvärmepump och WiFi

Förutom att du får en effektiv uppvärmning blir också luften bättre tack vare luftfilter och avfuktningsfunktioner. Dessutom är kylfunktionen ofta en välkommen bonus under sommarens varmaste perioder när du vill sova i ett perfekt tempererat rum.

Även om vi tror att vi inte behöver vissa bekvämligheter, så är det ju väldigt skönt när vi väl har dem. Att styra temperaturen via en app är ett bra exempel. När du kopplar upp värmepumpen mot ditt WiFi kan du enkelt bestämma när den ska sättas på och stängas av och vilken temperatur du vill ha via din app. Perfekt för dig som ibland vill kunna sätta på värmen i stugan på distans, som vill svalka av sovrummet innan du kommer hem eller som för all del bara vill slippa resa dig och leta efter fjärrkontrollen.

 

Beställ direkt i vår Butik

Varukorg
Kontakta oss!
close slider