Luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar i Stockholm & övriga Sverige med snabb leverans. När du botaniserar bland våra värmepumpar är det viktigt att tänka på att storleken på huset avgör vilken av våra luftvärmepumpar som passar dig bäst. Nämligen kommer värmepumpar med olika effekt. Naturligtvis kan en starkare värmepump värma upp en större yta. Därför kan du hos oss hitta värmepumpar som passar olika stora hus, men också till olika typer av hus och utrymmen.

Luftvärmepump Stockholm
Fritidshus eller sommarhus
Luftvärmepumpar i Stockholm
Mindre hus, upp till 70 m2
Mellanstort hus, upp till 150 m2
Större hus, upp till 250 m2

Luftvärmepumpar anpassade till olika hus i Stockholm & hela Sverige

Går du och funderar över om du ska investera i luftvärmepumpar i Stockholm, Uppsala, Göteborg eller Malmö så får vi säga grattis! Ty, idag väljer allt fler att sätta in värmepumpar i boendet och/eller till ett tillhörande garage. Anledningen är att många väljer bort energikällor så som direktel, fjärrvärme, jordvärmepump. Antingen är det dyr driftskostnad eller så är själva installationen väldigt dyr för dessa energikällor. Däremot är luftvärmepumpar att kostnaden blir betydligt lägre för att värma upp huset. Eftersom produkten, installationen och driften är billigare är det ett smart val att satsa på värmepumpar.

Luftvärmepumpar stockholm
En luftvärmepump gör hemmet behagligt

Vi säljer luftvärmepumpar över hela landet

De flesta av våra kunder kommer från:

  • Stockholm
  • Uppsala
  • Göteborg
  • Malmö

Låt SaveEnergy utföra service och underhåll, eller reparation av din luftvärmepump eller ventilationsanläggning. Enär vi har certifierade kyltekniker för värmepumpar över hela landet. Som Sveriges största oberoende leverantör kan vi det mesta om värmepumpar och ventilation.

En annan fördel med luftvärmepumpar är att de är enkla att både förstå och att sköta. Dessutom är underhållet nästan obefintligt. När du köper ny bil vill du att den ska ha vissa finesser och köper då en bil som passar dig. Detsamma gäller en värmepump. Emellertid finns det, precis som inom andra områden, olika segment och prisklasser. Ska du värma en stor yta, behöver den vara tystgående och bor du i en kall klimatzon så behöver du investera mer i din värmepump. Dock behöver investera en relativt låg summa om syftet är att till exempel värma upp garaget. Därför är det smart att kolla igenom vårt sortiment av värmepumpar för olika hustyper, så att du inte betalar mer än du faktiskt behöver.

Bästa inställning luftvärmepump

Ett sätt att planera inför ditt köp är att använda vår köpguide. På så sätt kan du lära dig mer om olika lösningar för värme och ventilation som våra produkter kan hjälpa dig med.

Ifall du letar efter råd för din luftvärmepump så kan du börja med att kolla in våra tips för din luftvärmepump på denna sida.

I våra guider för luftvärmepumpar, ventilation och avfuktare kan du studera vidare om våra produkter och dess förmåner. Tillika kan du få svar på frågor du har om du känner dig osäker på hur du ska agera. Om du känner du dig osäker på vad du ska välja kan vi också hjälpa dig via mejl eller telefon. För, att sänka dina uppvärmningskostnader och få ett behagligare inomhusklimat är en viktig investering.

Här är vår kontaktsida med ett kontaktformulär.

Du kan nå oss på telefon 08-715 16 40

Vår mejladress är info@saveenergy.se

Läs vidare om värmepumpar

Här på denna FAQ sida har vi samlat lista med återkommande frågor och svar.

Om du har tittat närmare på vad värmepumpar Malmö, Stockholm, Göteborg eller Uppsala så betyder det att du behöver värma ditt hem. Likaledes är det en intressant bransch som utvecklas med stormsteg, inte minst tack vare att vi ställer om till alltmer grön teknik. Eftersom den teknik vi använder påverkar miljön, med växthuseffekter, måste vi ställa om. Det fina är också att när det har med värmepumpar och andra omställningar att göra, så finns det generösa subventioner som erbjuds.

De stora fördelar som finns med en värmepump är många. Exempelvis går ungefär 80% av en villas energikostnad till uppvärmning och varmvatten. Därav är det bättre att använda en luftvärmepump som omvandlar uteluften och sedan värmer upp inomhusmiljön. Oftast är värmepumpen ett väldigt bra komplement till andra energikällor, som till exempel fjärrvärme. Andra fördelar är att värmepumpen, till skillnad från andra värmekällor, fungerar som en luftkonditionering på sommaren. För vissa används den till och med i just det syftet.

Vad kan en luftvärmepump göra för dig?

Liksom i andra branscher som har med teknik att göra finns det ett stort utbud när det gäller värmepumpar. Jämfört med bilinköp är det lika viktigt att deminsionera produkten till antalet användare och utrymmet det är till för. Således är det behovet som måste få styra vilket val du gör. Exempelvis kräver stora ytor som ska kylas ned också en stor pump som klarar av en stor yta. På samma sätt är det med ljudvolymen eftersom där du vistas mycket kräver en tystgående maskin. Oavsett vilken pump du i slutändan bestämmer dig för så kommer den glädja dig i många år framöver.

Är du en av alla de som har tittat närmare på pumpar för att värma, kyla eller ventilera ditt hem så föreslår vi att du läser vidare. Nämligen är det en vis investering eftersom  luftvärmepumpar idag har längre livslängd jämfört med för 10 år sedan. När det gäller tekniken kan du också göra mycket mer idag. Eftersom utbudet har breddats kan du också välja den pump som passar ditt syfte bäst. Syftet är väl att värma tänker du. Ja, för all del men det finns även andra aspekter man bör ta hänsyn till.

Varför välja Save Energy?

Save Energy AB är ett av Sveriges främsta bolag som arbetar med fristående installations- och service av kyl- och luftvärme-pumpar, ventilation i småhus, laddstolpar i privata hus och BRF.

Genom åren har våra egna tekniker installerat mer än 13 000 värmepumpar. Därför kan vi mest stolthet garantera att vi har en stor kunskap och en lång erfarenhet inom området.

Över hela Sverige har vi tekniker som alla är anställda av oss. Därmed kan vi garantera kvaliteten på våra produkter och installationer. För att få arbeta med värmepumpar är det nödvändighet att ha rätt kompetens och samt en licens för att hantera kylmedier. Både företaget och teknikerna är ackrediterade av Swedac.

Sedan länge nu har vi arbetat med inomhusluften i villor och fritidshus. Vi är experter på rengöring och injustering av luftflöden. Likaså har vi full behörighet från el-säkerhetsverket för att arbeta med el som är relaterad till arbete med ventilation och luftvärmepumpar.

Luftvärmepumpar förbättrar inomhusklimatet

Du och ditt hus kommer att bli väl omhändertagna. Till att börja med ska du bestämma vad du vill värma upp och därefter väljer du den pump som passar dig bäst. Om din yta kräver en starkare värmepump så har vi sådana. I sådant fall ska titta på avdelningen för luftvärmepumpar för antingen större eller mellanstora hus. Emellertid, om du bara behöver bara behöver en pump för ett mindre utrymme så hittar du dessa under avdelningarna för mindre hus och fritidshus.

Fundera också på huruvida du behöver ha pumpen påkopplat hela dygnet eller en kortare tid. Även spelar som sagt ljudvolymen roll.

Vi har enheter som har både låg och högre ljudvolym. Om du bor kallt behöver du också ta det i beaktande. Oavsett vilket har du stor ekonomisk vinning i att installera en pump eftersom det över tid kommer spara stora summor. De pengarna kan du i stället lägga på något annat mer behövande och roligare än till onödiga värmekostnader.

Ett tips är att vända sig till oss på Save Energy som är experter inom området. Här får du rätt lösning efter dina behov och även information om vilka subventioner som ges.

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Varukorg
Kontakta oss!
close slider