Laddstolpar Stockholm

Laddstolpar Stockholm

Har du en elbil och känner att det skulle vara smidigt att installera laddstolpar Stockholm så har du kommit alldeles rätt. Varför är det fördelaktigt med laddstolpar Stockholm kan man fråga sig, men låt oss återkomma till den saken. Först och främst ska vi gå igenom varför du inte ska ladda med ett vanligt vägguttag. Traditionella uttag som du använder till exempelvis en motorvärmare är inte anpassat för den höga belastning som en elbil eller laddhybrid kräver vid laddning. Dessutom skulle det ta alldeles för lång tid. Rent säkerhetsmässigt skulle det kunna starta en brand och det vill ingen utsättas för. Låt oss istället redogöra för varför laddstolpar Stockholm är oslagbart bäst när du ska fylla på ”bränsle” i din bil. Läs vidare så rätar vi ut eventuella frågetecken kring din nya laddstolpe.

Laddstolpar stockholm är både effektiva och billiga i drift

Oavsett om du bor i eget hus eller i en bostadsrättförening är laddstolpar Stockholm på stor framåtmarsch. När du tänker investera i laddstolpar Stockholm finns det dock vissa saker du ska tänka på. Tänk på lång sikt och välj en laddbox som klarar upp till 22kw med både 1- och 3-fasladdning för framtida bilar och bruk så slipper du onödiga kostnader. När du vänder dig till SaveEnergy Stockholm ingår givetvis detta. I en standardinstallation av laddbox ingår montering av laddbox och jordfelsbrytare, driftsättning och introduktion av laddboxen för elbilsladdning etc. Du har alltid 1 års garanti på laddstolpar stockholm och installation. Kostnaden inkl. installation ligger innan ROT på 21 260kr och efter ROT-avdraget sänks kostnaden till 10 630kr. Tänker man på hur mycket man betalar för traditionellt bränsle så sparar man snart in dessa tusenlappar, en bra investering! Vill du veta mer om laddboxar är du varmt välkommen att kontakta våra trevliga och kunniga medarbetare, så berättar vi gärna mer om våra lösningar kring laddstolpar stockholm.

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Varukorg
Kontakta oss!
close slider