Laddstolpar

Laddstolpar till eldrivna bilar, kan det vara något att ha? Ja, i alla fall om man tittar på den explosionsartade marknaden över hela landet. Det är inte så konstigt eftersom det är mer fördelaktigt än någonsin att investera i grön energi.

Sveriges invånare blir allt mer medvetna och vill bidra till ett hållbart klimat och vill värna om vår miljö. I Sverige ligger vi också långt fram inom just denna bransch. Med elbilar som sjunker allt mer i pris är det inte bara för de med högst inkomst. Tvärtom så säljer bilindustrin allt fler bilar drivna på el. Från och med i januari 2021 får du som investerar i en laddbox ett grönt rot-avdrag på upp till 50% av kostnaden för arbete och material som krävs för laddstolpar. Läs mer om vad som ingår när du bestämt dig för att laddstolpar är framtidens melodi.

Laddstolpar

Enkelt och smidigt med laddstolpar

Tänk att komma hem på kvällen, stiga ur bilen och veta att bilen är fulltankad morgonen efter, till en bråkdel av vad det kostar med traditionellt bränsle.

Det som ingår i en standardinstallation vid laddstolpar är bl a:

  • Maxkraft för laddningspunkt 22 kW (3-fas)
  • Montering av laddbox på vägg
  • Jordfelsbrytare
  • 6m kabel mellan laddbox och elcentral
  • Driftsättning och introduktion av laddboxen för elbilsladdning
  • Garanti 1 år på laddbox och installationen

Pris inklusive installation efter ROT blir 10 630kr.

Som du förstår är det väldigt fördelaktigt att anlita en professionell yrkesman för att installera laddstolpar i anslutning till din bostad. SaveEnergy Stockholm AB installerar likaväl laddboxar till företag och bostadsrättsföreningar som till privatpersoner. Är du intresserad eller bara nyfiken på vilken lösning vi har för just dig är du varmt välkommen att kontakta oss för en offert, så får du prata med en av våra experter inom området. Laddstolpar till elbilar är nämligen framtiden!

Kontakta oss redan idag, antingen via e-post eller telefon, så får du prata med en av våra professionella och trevliga medarbetare. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook!

Energianalys

Boka hembesök så gör vi en energianalys. Du får tips och rekommendationer på eventuella åtgärder som både spar energi och ger dig ett behagligare inomhusklimat.

Värmepumpar

Specialister på värmepumpar. Byter, installerar, servar & reparerar. Luft/luft, luft/vatten & frånluftvärmepumpar.

Laddboxar

(Privat & BRf)

Du som skaffar laddbox hemma kan få 50% skattereduktion för grön teknik

Ventilation

Vi hjälper dig att minska dina energikostnader och förbättra inomhusklimatet. Injusteringar, nybyggnad & utbyggnad

Nyheter

Utvalda produkter

Varukorg
Kontakta oss!
close slider